Azzent ApS Redder Advertisers ApS 

Azzent ApS Redder Advertisers ApS fra konkurs og indleder en ny æra i strategisk konsolidering og markedsføringsinnovation!

Presse om Advertisers

København 27 Marts 2023

I et modigt og strategisk træk, der understreger sin brancheledelse og vision for fremtiden, er Azzent ApS begejstret for at kunne meddele sit opkøb af Advertisers ApS, et engang blomstrende markedsføringsbureau. Dette opkøb er en del af Azzents ApS aggressive vækststrategi, der sigter mod at erhverve pressede, men værdifulde aktiver i markedsføringsindustrien for at konsolidere ekspertise, ressourcer og markedsandel.
Dagens opkøb er mere end en livline for Advertisers ApS; det er en attest til Azzents ApS engagement i at genoplive talent og innovation inden for markedsføringsindustrien.

Om Opkøbet

Opkøbet kommer, efter Advertisers ApS stod over for økonomiske udfordringer og i sidste ende indgav konkursbegæring. Azzent ApS, der så uudnyttet potentiale og en samstemmende vision, handlede hurtigt for at erhverve selskabet med henblik på at integrere Advertisers ApS' kapabiliteter i sin brede portefølje af markedsføringsløsninger. 

Dette opkøb giver os en chance for at bevare det kreative talent og ressourcer hos Advertisers ApS, samtidig med at det tilføjer ny brændstof til Azzents ApS allerede robuste vækstmotor.

Frigørelse af Synergier og Skalering af Innovation

Det strategiske indkøb er det seneste i Azzents ApS løbende bestræbelser på at købe agenturer, der tilbyder unikke værdiforslag. Denne tilgang er indstillet til at tilbyde virksomheder et hidtil uset udvalg af markedsføringsløsninger under ét tag. Azzent ApS og Advertisers ApS vil arbejde samarbejdende for at fremme en dagsorden for enestående kreativitet, effektivitet og ROI.
Vores ambition er ikke bare at være de største i branchen, men de bedste. For at opnå det væver vi det bedste fra alle verdener sammen.

Om Azzent

Grundlagt i 2021, har Azzent altid været en disruptor i markedsføringsarenaen. Specialiseret i digital markedsføring, brandstrategi og dataanalyse fokuserer Azzent på at levere målbare resultater og skalerbare løsninger for sine klienter.

Om Advertisers

Etableret i 2017, fik Advertisers anerkendelse for sin dynamiske tilgang til digitale kampagner og en kundecentreret filosofi. På trods af nylige udfordringer forbliver virksomhedens kerneværdier og ekspertise en værdifuld tilføjelse til branchen.

Kontaktinformation

For mediehenvendelser, kontakt venligst:
70 700 400 eller presse@azzent.dk

Vi ser dette opkøb som et springbræt til større innovation og en rampe for at omdefinere, hvad et full-service markedsføringsbureau kan tilbyde
Grundlagt i 2021, har Azzent altid været en disruptor i markedsføringsarenaen. Specialiseret i digital markedsføring, brandstrategi og dataanalyse fokuserer Azzent på at levere målbare resultater og skalerbare løsninger for sine klienter.
© Copyright 2016 - Oxygen - All Rights Reserved
Presse
rocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram